Welkom bij Pieter Mies Fysiotherapie

  • Molenstraat 42, 4841 CD Prinsenbeek - Klaverveld 55, 4841 RK Prinsenbeek

Goed je te leren kennen!

Over Pieter Mies

Mijn naam is Pieter Mies. Ik ben de praktijkeigenaar en sinds 1989 geregistreerd fysiotherapeut. Met kennis en ervaring op alle vlakken van de fysiotherapie ben ik een allround fysiotherapeut. Na mijn fysiotherapeutische opleiding heb ik Bewegingswetenschappen gestudeerd aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Verder volgde ik verschillende cursussen op het gebied van rug- en nekscholing, medische fitness en arbeidsreïntegratie.

Sinds 1998 ben ik als fysiotherapeut gevestigd in Prinsenbeek. Ook werk ik freelance voor verschillende organisaties die zich o.a. bezighouden met het verminderen van verzuim- en gezondheidsschade door aandoeningen van het bewegingsapparaat.

Mijn praktijk bevindt zich aan de Molenstraat en sinds 2 jaar ben ik ook gevestigd in het Fitness Centrum Prinsenbeek aan het Klaverveld. Op deze locatie beschikken we naast een behandelruimte over een ruime oefenzaal en een fitnessruimte met de modernste apparatuur, zodat we volledig tegemoet kunnen komen aan de wensen van onze patiënten.

Op beide locaties kunt u terecht voor o.a. :

 

Fysiotherapeutische zorg bij klachten aan het bewegingsapparaat (rug, nek, arm of been); Revalidatie en fitness onder begeleiding na ongeval of operatie; Rug- en nekscholing; Voorlichting en advies m.b.t. gezond bewegen; Preventieadviezen; Fysiotherapie aan huis; Gezondheidsbeschermende hulpmiddelen (o.a.bandages, braces, ortheses etc.); Tapen en bandageren; McKenzie therapie; Stabiliteitstraining (core stability); Beweegprogramma’s bij specifieke aandoeningen (COPD, Diabetes, artrose); Echografie van het bewegingsapparaat; Arbeidsreïntegratie.

 

In de praktijk op het Klaverveld zijn ook een manueel therapeut, een huidtherapeute en een Cesartherapeute werkzaam. Daarnaast is er een ergotherapiepraktijk. Mijn ambitie is om een topprestatie te leveren op het gebied van de gezondheidszorg. Daarom wil ik aan elke patiënt zorg van hoge kwaliteit geven om zijn of haar specifieke klachten te genezen of te verbeteren.

 

Effectief gebeurt dit door onderzoek, behandeling, voorlichting, scholing en preventieve adviezen. Uiteraard heb ik als fysiotherapeut aandacht voor uw klacht, maar ook voor u als mens en ik wil u graag helpen u algehele gezondheid te verbeteren. Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen of opmerkingen, dan verneem ik die graag!

 

U kunt ons op verschillende manieren bereiken met eventuele vragen of om een afspraak te maken. Telefonisch, via email of direct bij één van de praktijkadressen.

 

Beide locaties zijn goed bereikbaar en bieden ruim voldoende parkeergelegenheid. Ook zijn beide adressen toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

 

Fysiotherapie in Prinsenbeek nodig? Pieter Mies fysiotherapie in Prinsenbeek is de beste keuze.

× Hoe kan ik je helpen?